VeiligVerkeerEssen

De verkeersproblemen in Essen moeten verholpen worden. Deze site wil daarbij helpen : wat zijn de grootste problemen, en hoe moeten ze worden aangepakt ?

 

Lijn

VeiligVerkeerEssen

Fietspad Nieuwmoersesteenweg

Er is een fietspad beloofd van Essen-Schriek naar Essen-Centrum. Er is zelfs een vergadering geweest met het gemeentebestuur Essen waar de mensen die de pare huisnummers bewonen te horen kregen dat ze onteigend gingen worden voor de aanleg van het fietspad. Is dus dode letter gebleven tot op heden.

Reacties :

Dit is weer typisch voor het momenteel gevoerde fietspadenbeleid. Gedaan met zeveren en begin er eens aan!!!!!! Of willen ze weer wachten tot op het einde van deze legislatuur om dan weer naar de stem van de kiezer te azen. Vele beloftes maar er gebeurd niets. (Peter Cools)

dit fietspad mag dringend aangelegd worden. wij moeten hiervoor zelf ook onteigend worden. wij hebben jaren gewacht met het aanleggen van onze oprit en voortuin, maar zijn intussen hier toch maar mee begonnen, want het beloofde 2008 voor uitvoering is al lang voorbij. (konings)