VeiligVerkeerEssen

De verkeersproblemen in Essen moeten verholpen worden. Deze site wil daarbij helpen : wat zijn de grootste problemen, en hoe moeten ze worden aangepakt ?

 

Lijn

VeiligVerkeerEssen

Rijkmakerlaan

Her en der staan daar vrachtwagens/trailers op de weg geparkeerd, in het donker is dit erg gevaarlijk.

Hopelijk is er in het nieuwe deel van het industrieterrein een parkeerplaats voorzien voor deze chauffeurs die er moeten overnachten in hun truck, maar dat zal vast wel zo opgenomen zijn... er heeft een studiebureau aan gewerkt.

Reacties :

In het donker,moet ge er toch niet zijn!!!! (Odette)

snelheid is zeker groot probleem, maar is vorig jaar al beslist in gemeenteraad om er een zone50 van te maken...waarom dit zolang moet duren is onbegrijpbaar , plaats desnoods tijdelijke borden of moeten er eerst doden vallen ?? onbegrijpbaar !! EN misschien is het beter om van de hele gemeente een "zone 70" te maken zoals in de buurgemeente Rucpehen ( 60Km daar) dit scheelt alvast honderden verkeersborden. Gemeente, schiet is wakker en doe iets, ipv te zeuren over de sporthal , kiekenhoeve, NMBS-loods...etc. (Peter)

Het is zo dat er inderdaad snel wordt gereden op deze baan. De postbaan heeft 3 verschillende snelheden op de zelfde afstand als de rijkmakerlaan. (bewoner)

Geachte U kan onder "Rijkmakerlaan" het volgende ook plaatsen. Te hoge snelheid van 90km/u op deze weg . Vele weten het niet maar hier geld een voorrang van rechts regel, wat door 99% dat hierover rijd niet weet en zeker niet wordt toegepast. (Van Oers Roy)