DSC_0118.jpg
 
 

AAS-finale

24 september 2016

Vandaag was er ook de finale van het AAS-criterium in Kapellen. De laatste wedstrijd van het seizoen in dit regelmatigheidscriterium voor benjamins, pupillen en miniemen met een mooie prijsuitreiking voor alle deelnemers die in de einduitslag stonden.
In de einduitslag komen kon eenvoudig door aan 5 wedstrijden deel te nemen en elke proef minstens eenmaal te doen.


Jammer genoeg was de opkomst van Esakers dit jaar heel mager. Enerzijds door enkele langdurig gekwetsten (maar dat gaat maar om een enkeling) anderzijds omdat we weinig jeugd gemotiveerd krijgen om aan wedstrijden deel te nemen. Hopelijk lukt dat volgend jaar beter.

Nina, Hannes, Evelyn, Drieke, Nova, Rik, Mauro en Allan waren de laureaten en waren terug te vinden in de einduitslag. Ze leverden vandaag ook allemaal nog eens fantastisch knappe prestaties met nog heel wat knappe PR's als resultaat.
Nina werd bij de benjamin dames ook nog eens heel knap eerst in de eindstand.
Voor Evelyn eindigde de finale jammer genoeg wel in mineur of beter gezegd op de spoedafdeling van het Klina in Brasschaat. Tijdens een valpartij in de start van de 1000 meter brak zij haar arm en zal dus enkele weken buiten strijd zijn. We wensen ze via deze weg wel een heel spoedig herstel toe.